Nabízíme k prodeji farmářské hovězí.
Nabízíme buď jednotlivé druhy masa nebo připravené balíčky.
Hovězí maso má cihlově červenou až hnědočervenou barvu. Patří k biologicky nejhodnotnějším druhům masa. Maso z jalovic je světle červené, tuk je světlý až bílý, na zadní čtvrti je nevyvinuté vemínko.
Maso z býků je hnědočervené, mramorově prorostlé tukem a je jemně vláknité.
hovězí svíčková -(nejjakostnější maso) minutky, pečení po anglicku hovězí kýta - na pečení, dušení vcelku, plátky, rolády, závitky hovězí nízký roštěnec - minutky, dušené úpravy, pečení po anglicku
hovězí plec - na pečení, dušení vcelku, plátky, rolády, závitky hovězí péro (podplečí) - dušené úpravy
hovězí hrudí - na vaření hovězí pupek - na vaření, mleté úpravy hovězí oháňka a veverka - na polévku
hovězí krk - na guláše, mleté úpravy hovězí kližky - guláše